Träning v. 27

 
Det blev en ovanligt lugn vecka för att vara jag. Förra veckan ändå (v. 26) var lugn på det viset att det blev många powerwalks och cykelturer, ingen hårdträning. Men den gångna veckan har jag faktiskt lyckats med två dagar helt utan träning, det är bra gjort av mig det haha. Är man träningsgalen så är man...
 
Något annat jag är stolt över är att jag spelade fotboll i fredags! Jag har alltid hatat fotboll, antagligen för att jag var livrädd för boll- och lagsporter när jag var liten, plus att alla tjejer i min klass under högstadiet gick på fotboll så jag kände mig så kass på idrottslektionerna. Men det är kul att spela när det inte blir på sådant allvar! Eller när de man spelar med är nästan tio år yngre än en själv, hehe ;). Grymt kul var det i fredags i alla fall, och grymt JOBBIGT! Jag sprang runt (snubblade runt?) som en tok.
Men efter matchen hade jag ändå inte fått nog. Jag kände mig sjukt taggad, så jag stack ut på min första springtur på asfalt efter inflammationen i benet. VILKEN BEFRIELSE. Det är jättedumt, men jag älskar verkligen att springa på vägarna. Det var även min första gång (typ någonsin) som jag springer utan att mäta tid eller sträcka. Det var faktiskt en befrielse det också.
 
 
Måndag: Styrka: mage, rygg       + cyklade till/från jobbet
 
Tisdag: Backintervaller 11 st + styrka: armar, axlar, bröst
 
Onsdag:  -
 
Torsdag: Powerwalk 5,24 km
 
Fredag: Fotboll + löpning + styrka: mage, rygg
 
Lördag: Backintervaller 11 st
 
Söndag:  -
 
 
Det var två riktigt bra och behövliga vilodagar: onsdag Göteborg och Madonna, söndag bara slappdag hemma med familjen. Enda invändningen jag har på min träningsvecka är att jag inte gjorde mitt andra styrkepass för armar, axlar och bröst. Jag brukar alltid försöka köra det minst två gånger i veckan. Men det tar vi igen den här veckan!
Det börjar med cirkelträning med mamma och brorsan ikväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0