Tillbaka på ruta ett...?

 
Igår var jag ute och sprang min vanliga asfalts-runda. Sist jag sprang på asfalt (det var första gången efter inflammationen i benet) så gick det helt ok, det gjorde ont i början men försvann efter ett tag. Men igår gjorde det ont i knän och underben verkligen hela springturen på 5 km som jag pinade mig igenom... Så jäkla tråkigt.
Antingen beror värken på att jag inte har sprungit på länge och måste vänja benen igen, eller så är det bara så att jag måste acceptera att min kropp inte är gjord för att springa på hårt underlag. Jag har ju haft problem med knä- och höftleder och grejer tidigare, men det tränade jag bort. Så frågan är nu om jag kan "träna bort" det igen, eller om det bara blir värre... Jag vill verkligen inte få strul med benet igen, så jag kommer nog undvika asfaltslöpning resten av säsongen.
 
Efter springturen laddade jag upp med några ostrullar och satte igång med lite styrka. Sedan lagade jag supersnabb middag som jag åt framför några avsnitt av How I met your mother. Gött!
 
Stekt kassler, stekta tomatskivor, blandsallad, paprika och en mycket god improviserad kall sås (crème fraiche, olivolja, torkad dragon, vitlökspulver, svartpeppar).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0