Göteborg

 
Hej igen!
Det har inte blivit någon dator-tid sedan onsdags för jag har haft en härlig, fullspäckad och solig ledighet. Är man ledig så är man, då ska man göra precis det man känner för och bara njuta, inte sitta inne vid datorn bara för att man måste. Men nu är jag tillbaka till vardagen (och det väntas regnväder hela veckan...) så då blir det lite mer aktivitet här på bloggen.
 
Onsdag morgon satte jag och mamma oss i bilen och körde ner till Göteborg. Vi checkade in på hotellet, gjorde oss i ordning och gick sedan till Avenyn och åt middag på Restaurang Tvåkanten innan konserten. Jag kan verkligen rekommendera att gå till den restaurangen om du är i Göteborg. Mysig uteservering, jättetrevlig personal och supergod mat. Vi hade inte kunnat fått en bättre start på kvällen, så nöjda!
 
Utsikt från hotellrummet på 17 våningen. Man kan skymta Ullevi och parkeringen med madonnas 20 lastbilar ;)
 
På restaurangen. Varmrätt i form av hälleflundra med räkor, ägg, riven pepparrot och brynt smör.
 
Självklart unnade vi oss dessert. Jag tog chokladfondant med hallonglass (hemmagjord, så sjukt god!!!!), rabarber och saltrostade cashewnötter.
 
Mamma tog klassikern jordgubbar med vaniljglass. Inte att underskatta.
 
 
Efter middagen var det då dags......
 
Lite glest med folk under förbandet som var Martin Solveig. Helt okej spelning, men jag tror de flesta bara satt otåliga och väntade på den stora stjärnan.
 
Fint med solnedgången i bakgunden.
 
 
Efter en låååååång väntan kom hon äntligen ut på scenen. Och det var SÅ värt all väntan kan jag säga er.
 
Mäktigt... från början till slut. Jag förstår inte hur turnén har fått så mycket dålig kritik, konserten var ju GRYM!
Madonna, vilken brud alltså!
 
 
Torsdag morgon var jag halvdöd efter en natt med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket allergi-kliande ögon. Men inte deppar man när man vet att man ska få äta hotellfrulle!
 
Mmmmmm :)) De hade en jättebra müsli som var väldigt lik müslin jag har gjort. Man ser mer och mer lågkolhydratsgrejer smyga fram, kul!
 
Efter frukost och utcheckning gick vi runt och myste hela dagen. Strosade runt och njöt av sommarvärmen och den härliga staden. En liten sockerbomb hann slinka ner också ;). Glass är bland det godaste jag vet på sommaren...
 
Innan vi satte oss i bilen hemåt igen så lunchade vi på ett mysigt ställe. Ceasarsallad och en islatte i skuggan satt fint.
 
 
 
Och där slutade min lilla semester. Men jag hade en ledig fredag och en hel helg framför mig vilket kändes enormt lyxigt. Det underbara vädret gjorde ju inte det hela sämre heller :).
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, vad mycket gott! =D
Håller helt klart med, glass är ett måste på sommaren!

2012-07-11 @ 16:30:56
URL: http://semmla.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0