Åhåhåhåh vilken härlig dag, na na na na....

 
 
Det blev ingen träning varken i fredags eller lördags för jag har haft en massa annat trevligt för mig. Visst är hälsan viktig, men att träffa vänner och ha det kul är också otroligt viktigt så det måste prioriteras det med!!
 
Pga två dagars "vila" så var jag supertaggad att köra hårt idag. Efter min favvomorgon-smoothie och lite ostskivor och salami begav jag mig ut på en powerwalk. Så underbart med promenader nu när det äntligen har blivit lite sommarväder!
Resten av dagen spenderades ute på altanen i en solstol eller i poolen. Till lunch blev det inlagd sill, kanske bästa sommarlunchen som finns, mumma!
 
När hela familjen kände att vi hade latat oss färdigt så stack vi ut på backträning. Jag har ju hållt på med back-intervaller i den där backen i flera års tid nu, så idag kände jag att det var dags att förnya lite haha. Jag kom på den briljanta idén att ta tid i 20 min och se hur många gånger jag klarar att springa upp. Det var sjukt jobbigt och jag klarade nääästan 12 hela gånger uppför backen på 20 min. Detta var en utmaning för mig! Som jag absolut tänker fortsätta med! Jag ska bli så sjukt snabb!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0