Underskatta ej vispgrädden!



Vispgrädde används alldeles för lite tycker jag. Det är ju jättegott, innehåller inga kolhydrater och mättar bra. Vispad är den god till både mellanmål och efterrätter, och som den är funkar den utmärkt till såser, soppor, gratänger mm. Jag brukar hälla i en skvätt grädde i äggröran, det förhöjer definitivt smakupplevelsen! Kan även vara kul att använda vispad grädde i matlagningen, tex i gratänger. HÄR är ett gott recept på en sådan maträtt.

I lördags åt vi fläskfilé och gjorde en grönpepparsås till, självklart gjord på vispgrädde:



Så jäklarns gott ju! Mycket godare än om den hade varit gjord på mjölk eller vanlig matlagningsgrädde.


Så iväg till mataffärn nu :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0