Frukost, lunch och middag
Frulle: Havregrynsgröt kokt med vetegroddar, solroskärnor, pumpakärnor, krossade linfrön och lite kanel och kardemumma. Toppat med blåbär, svartvinbär, hallon (allt plockat rätt utanför dörren!), kokosflingor och krossade nötter / Äggmuffins / Earl grey.
Lunch: Rökt Ockelbo-kyckling som jag har gett lite stekyta, sallad och "kall bea" gjord på crème fraiche, olivolja, torkad dragon, svartpeppar och vitlökspulver.
Middag: Bönröra med tomat, fetaost, basilika, rödlök, olivolja och salt / Quinoa och vitlöksfräst hyvlad squash.
Jag måste erkänna att jag och min familj är väldigt dåliga på att laga vegetariskt. Och eftersom vi sällan gör det så blir vi inget bättre på det och då känner man sig inte inspirerad att laga det... Men den här bönröran och quinoa med squash blev verkligen hur gott som helst!
Har ni några tips på veggokäk? Vill verkligen bli bättre på det!
Kommentarer
Postat av: Elham
Så otroligt många, och jag är nästan mer näringsämnefreak än du, som vegetarian. Jag har funderat på att göra en matblogg då jag blir så PROVOCERAD av folk som säger att det tar tid, är svårt eller för dyrt att laga sund mat. Så håll till godo!
Svar:
Sophie
Trackback